Contact

Disclaimer

informatie over de inhoud van deze website


Voor alle duidelijkheid wijst VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V. ten aanzien van de website www.staalcoating.nl u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V.. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V.. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
 
De op deze website getoonde informatie wordt door VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V. met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.
 
De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
 
Hoewel VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V. niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V., welke geen eigendom zijn van VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V., maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V.. Hoewel VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V. uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door VAN MERKSTEIJN STAALCOATING B.V. worden onderhouden wordt afgewezen.